dimecres, 31 d’octubre del 2007

Herois: Episodi 2x06 - "The Line"












Atenció! Aquest post pot contindre dades sobre la trama de la 2a temporada!
Hi poden haver spoilers!


Aquesta setmana ha estat poc rellevant, tot i que ens en duem una sorpresa al veure que la trama d'en Hiro al Japó del segle XVII sembla que ja no va tant rodada i que les coses se li complicaran una mica, sobretot des que el seu amic Kenzei ha descobert l'affaire que té amb Yaeko, és a dir, la filla del swordsmith ;) (Interpretat per l'actor Cary-Hiroyuki Tagawa, que l'hem pogut veure en pel·licules com memòries d'una Geisha, per exemple).

La Claire, per la seva banda, decideix amb la col·laboració d'en West, donar una lliçó a la prepotent cap d'animadores del CVHS, que no volia acceptar a la Claire a l'equip. Mentrestant, el seu pare, en Noah, fa de les seves per Odessa (Ucraïna). Allà interroga el que va ser el seu mentor i cap a la Companyia, per saber on són les pintures on en una de les cuals ell apareix assassinat. Al final, diguem que se surt amb la seva i no precisament usant l'haitià per esborrar la seva presència allà.

Mentrestant, en Bob li demana a en Suresh que injecti el virus mutat a la Mònica, la noia que té memòria adoptiva muscular. Evidentment en Mohinder no veu clar el fet d'investigar amb persones però en Bob sembla que li obliga amb bones maneres... Increïble el paper d'en Bob, ja que és el típic llop amb la poteta emfarinada per semblar un xaiet...Espero que en Mohinder sigui llest perquè aquest tipus el fa anar per on vol!

Mentrestant en Gabriel Grey va viatjant amb els bessons cap a USA..., i l'Alejandro es pensa que en Sylar es vol lligar a la germana...Però no és pas això...Si ell sabés amb qui estant viatjant...

També veiem que en Peter i xicota han arribat a Montreal a investigar el quadre que ell matiex va pintar...i allà troben informació de que algú l'esperava ja que troba una mena nota a nom seu...I també veiem que en Peter pot viatjar en el temps...Una habilitat interessant per tornar al passat oi?

I per fi arribem al misteri de la setmana...Què signifiquen els quadres que troben en Noah i l'haitià?




A mi em sembla veure un combat entre en Kenzei i en Hiro possiblement degut a que en Kenzei ara és el líder dels dolents al segle XVII, també veig un Mohinder amb el nas trencat disparant contra algú...Potser a en Noah, que mor degut a un tret al cap?
I també es veu una mà d'algú amb una proveta de laboratori...potser és en Bob quan li dona el virus mutat a en Mohinder perquè li injecti a la Mònica?
També em sembla veure en un quadre, a la Claire morta a les escales de l'institut (cosa que ja sabem que ha passat durant l'escarment que li han fet a la cap d'animadores). A més apareix una dona rossa intentant entrar en algun lloc(la misteriosa filla d'en Bob tal vegada?) O potser la Claire o la Nikki?
Bé, jo crec que aqui hi ha el tema de la setmana, no? :)