dimecres, 21 de novembre del 2007

Heroes: Episodi 2x09 - "Cautionary Tales"



Atenció! Aquest post pot contindre dades sobre la trama de la 2a temporada!Hi poden haver spoilers!


Osstresssss! Kins segons finals!! He de dir que aquest gir, tot i que potser alguns diran el contrari, jo no me l'esperava pas. El que he de dir, però, és que en Noah està tant o més sorprès que jo. El que no deixo de preguntar-me és: Pot ser que sigui en Bob el que l'hagi, per dir-ho d'alguna manera, rescucitat? De fet durant el capítol en Bob, quan li extreu la sang a la Claire, li diu una cosa com:
Ens pensavem que seria una persona fidel fins al final.[referint-se a en Noah]
Resulta que teniem raó.
Aixi, el que pot passar son dues coses: Que L'Adam Monroe (l'artista anteriorment conegut com a Takezo Kenzei), que està actuant en contra als interessos de la Companyia que durant 30 anys el van empresonar, hagi recollit i salvat en Benett amb la seva sang, o bé, el que seria més probable, que en Bob i en Benett mai han deixat de treballar junts, que en Benett ha estat enviat a fer una altra missió fent veure que lluitva en contra de la Companyia i que havia de morir sabent que el rescucitarien amb la sang de la Claire...Almenys això és el que ens volen fer pensar...
En fi, un bon episodi, descobrint alguns dels misteris com la mort d'en Kaito Nakamura, desenvolupant els poders com el d'en Parkman i deixant-nos amb una mica més d'intriga respecte a en Bennett i la companyia...
Què us ha semblat? Què en penseu? Vinga, a comentar!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Excel.lent capítol, per mí el millor de la temporada. Molta emoció i tensió. Y digo yo, no pot ser que en Noah tingui poders per ell sol i sigui ell que es resucita a ell mateix??... Recordeu l'amenaça de l'Adam a en Hiro al segle XVIII...l'està posant en pràctica??. En Matt superant-se en les seves habilitats. Esperem que les negociacions amb els guionistes arribin a bon port i continuem gaudint de capítols com aquest!. Fins el 2X10!!

Anònim ha dit...

Jo no crec que en Bob i en Benett hagin estat treballant junts. Si fos així, crec que els guionistes haurien deixat entreveure que això podia passar, cosa que en la meva opinió, no ha passat.

Crec que la explicació més probable és que en Bob vol posar-se a la Claire a la butxaca, per el motiu que sigui, i el fet que hagi salvat el seu pare malgrat les circumstàncies pot desequilibrar la balança moral d'una adolescent.

Si resulta ser que en Bob i en Benett han estat treballant junts, ho trobaré un gir massa brusc, que no es podia veure venir: una decepció.

Per altra part, no crec que sigui l'Adam Monroe que hagi curat en Benett ja que vull pensar que en Bob no seria tant xapussero de deixar un paio tant perillós malferit a qualsevol lloc.

Per altra part, plantejo una sèrie de coses:

- La mare Petrelli segueix fent ús del do (o és un poder??) de la persuasió: persuadeix en Parkman perquè li deixi guardar el seu secret.

- Quan la mare Petrelli li parla de l'Adam Monroe a en Parkman, li ve a dir que és un tiu molt perillós, no només perquè es regenera sinó perquè no envelleix. Fins al punt que el paio té 400 anys. I la pregunta és: per què és tant perillós? Potser pel fet que, després de tantes generacions de veure morir, neixer i tornar a morir, perd la prespectiva i el valor a la vida? Tot i així... per què és tant perillós? Què és capaç de fer aquest tiu?

- Quina són les habilitats dels pares? Ja hem especulat que la mare Petrelli té el do de la persuassió (poder que ja vam veure a la primera temporada), però... i el pare Nakamura?

- Continuo pensant que és molt sospitós que en West voli, i que no es sàpiga res de la seva família. Més que res perquè en aquesta sèrie sembla que no hi ha massa casualitats, que tot té un per què.

- Segueixo pensant que alguna relació té l'Adam Monroe amb el pare Petrelli: a la foto hi ha dues figures borroses, i cap de les dues sembla ser l'Adam. En canvi, els personatges parlen de la foto com si l'Adam hi fos. On està el truc?